088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Referenties

Wij willen graag onze klanten het woord geven over de Kantoorinrichter service. Vandaar dat we onderstaand een aantal klanten aan het woord laten om het contact met ons te beschrijven. Hier een greep uit onze projecten.

EagleSensing

Categorie Kantoormeubilair huren & gebruikt kantoormeubilair

Eaglesensing provides cutting edge aerial data collection and data analysis services to cater its clients with vital information that can form the basis for critical decisions in agriculture and environment. We offer products for a range of tropical crops and environment studies, processed through utilization of state-of-the-art software.

 

Klantverhaal:

Persoonlijk was ik erg tevreden met de services van Kantoorinrichter. Het was gemakkelijk om in contact te komen per telefoon en per mail en ik kreeg altijd snel een reactie. Er was sprake van persoonlijk contact aangezien ik telkens herkend werd bij naam. De bestelling verliep vlot en de bureau’s staan er nog altijd netjes bij. Bij de levering van onze bureau’s ontvingen wij een verkeerde, duurdere variant van de bureau’s die wij besteld hadden, maar wij mochten deze, voor de origineel afgesproken prijs, houden. Wij zijn uiteindelijk ook veel blijer met deze bureau’s dan diegene die wij eerst op het oog hadden.

ReclameSjef

Categorie Kantoormeubilair huren voor 1 dag

Klantverhaal:

Namens onze klant het Zee Aquarium Bergen aan Zee bestelden we bij Kantoorinrichter twee vergadertafels en een flip-over voor een meeting, die het bedrijf Hewlett-Packard Benelux in de filmzaal van het Zee Aquarium hield. De tafels en de flip-over zagen er prima uit en waren ondanks een misverstand bij aflevering aan de deur op tijd geleverd en ook weer op tijd opgehaald, waardoor de vergadering op tijd kon plaatsvinden. De bezoekers van het Zee Aquarium ondervonden geen hinder van de levering en het ophalen. Ook Hewlett-Packard heeft zowel de meeting als het Zee Aquarium als bijzonder prettig ervaren.

 

RiantConnections

Categorie Gebruikt kantoormeubilair

Kopersbegeleiding bij nieuwbouwprojecten. Wij ontzorgen de aannemer met de begeleiding meer en minderwerk van de kopers van nieuwbouwprojecten. Gesprekken op locatie, uitwerken in offerte, opdrachtbevestiging, meterkastlijsten en tekeningen. Wij maken gebruik van het digitale platform Volgjewoning, wat door een collega is ontwikkeld. www.volgjewoning.nl

Klantverhaal:

Uitermate tevreden. Kantoorinrichter begreep gelijk de vraagstelling omtrent mijn nieuw in te richten kantoor en bood de juiste inrichting aan via email. Vervolgens was de levering erg vlot en goed geregeld.

Copyright © 2018 Kantoorinrichter