088 240 00 70 Vandaag bereikbaar tot 17:00

Over ons

Wij, als Kantoorinrichter, zijn sinds 2011 gespecialiseerd in de inrichting van kantoren, waarbij rekening wordt gehouden met je imago en budget. Wij bieden een ruim assortiment op het gebied van kantoorinrichting tegen scherpe prijzen en met snelle levering.

Waarom Kantoorinrichter?

Nieuw, tweedehands of liever kantoormeubilair huren? Wij geven je vakkundig en gedetailleerd advies voor jouw kantoorinrichting of een complete projectinrichting. Ons eindresultaat? Een tevreden klant met een passend en voordelig ingericht kantoor. Daar staan we voor!

 

 

 

 

 

Bekijk hier ook wat onze klanten over ons zeggen.

Hoekstenen

De 4 hoekstenen en karakteristieke aspecten van Kantoorinrichter:

  1. 1) Duurzaamheid
  2. 2) Samenwerking
  3. 3) Goedkoop
  4. 4) Innovatief

Kantoorinrichter hecht veel waarde aan het milieu en wil daarom graag samen met jou hier aandacht aan besteden. Door jou de mogelijkheid aan te bieden goedkoop producten bij ons aan te schaffen, sla je twee vliegen in 1 klap. Enerzijds een duurzaam en goedkope werkplek, anderzijds de bijdrage aan het milieu. Naast het aanbieden van gebruikte producten, bieden we ook gebruikte producten aan die we om hebben weten te zetten naar een innovatief nieuw product.

Levensduurverlenging

Duurzaamheid staat op nummer 1 en is een belangrijk speerpunt binnen onze cultuur. Wij bieden daarom, naast tweedehands kantoormeubilair, levensduurverlenging aan door middel van herstoffering, revitalisatie en de innovatieve hergebruik-vintage lijn. Duurzaamheid vormt de rode draad van de Kantoorinrichter.

Belangrijk in onze processen is het samenwerken met jou als consument. Wij bieden je duurzame oplossingen en geven je daarbij de kans om jouw steentje bij te dragen aan het milieu.

Duurzaam ondernemen

MVO Strategie

Circulaire economie

Betrouwbaar

Wij geloven in het betrouwbaar ondernemen. Wie goed doet, goed ontmoet. Het is daarom voor ons belangrijk om een webwinkel keurmerk toe te voegen aan onze website. Wij voeren algemene voorwaarden en zijn aangesloten bij het betrouwbare en welbekende webshop keurmerk.

Onze vermelding op http://www.keurmerk.info

 

Copyright © Kantoorinrichter