088 240 00 70 Vandaag bereikbaar tot 17:00

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Graag zetten wij veelgestelde vragen op een rijtje, deze kunt u hier vinden.

Mocht uw vraag er niet bij staan, dan helpen we u graag en snel via 088 240 00 70 of info@kantoorinrichter.nl .

Klantenservice

Kantoorinrichter levert je een goede en volledige klantenservice. Zo bieden wij een gratis bezorging bij bestelling vanaf €500,-. We leveren zowel in Nederland als in België. Een offerte binnen 24 uur (werkdagen). Ook is het mogelijk, om naast second-life producten, nieuwe producten te kopen en te huren. 

Wensen? Geef ze aan!

We bieden je eenvoudige en bovendien veilige betaalmogelijkheden. Daarnaast zijn we van mening dat we je wensen moeten laten uitkomen. Daarom kun je vrijblijvend contact met ons zoeken en je wensen aangeven. Daarnaast is verhuur een belangrijke service die wij bieden. Heb je bijvoorbeeld tijdelijk meubilair nodig, dan ben je bij ons aan het goede adres.

Wij staan voor klanttevredenheid

Het is natuurlijk vervelend als je een klacht hebt over de dienstverlening zoals je die ervaren hebt. Toch vragen wij je vriendelijk om jouw klacht aan de afdeling klantcontact door te geven. Dit kan per e-mail, regulier post en/of telefonisch. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact zullen de klacht bekijken en proberen naar ieders tevredenheid de klacht op te lossen.
Vul ons contactformulier in en kies als onderwerp klacht.

Na ontvangst van je klacht ontvang je van ons een bevestiging.
Wij zullen je klacht binnen 2 werkdagen na ontvangst beantwoorden, mocht het meer tijd nodig hebben, dan zullen wij je hiervan op de hoogte stellen.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kun je ook altIMG_4215-bewerktijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar (Kantoorinrichter) bij is  aangesloten.  Mocht de bemiddelingspoging om enige reden niet tot een bevredigende oplossing leiden, dan bestaat de mogelijkheid om je geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via tel.nr. 088 240 00 70 of stuur een e-mail naar info@kantoorinrichter.nl

Copyright © Kantoorinrichter