088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Kantoormeubelverhuur voor een evenement of lange termijn

Geschreven door Kees op

Organiseer je een event of een bijeenkomst en ben je druk met de voorbereidingen? Dan begrijpen wij dat je liever niet bezig bent met het plaatsen, inhuizen en monteren van kantoormeubilair, daar kunnen wij namelijk voor zorgen. Wij zullen je ondersteunen met advies en ontzorgen op het gebied van kantoormeubilair. Meubilair huren voor een event maken we zo makkelijk mogelijk voor je.

Vergaderopstellingen

Wij zijn expert op het gebied van kantoormeubelverhuur. Zo verzorgen we vergaderingen van een dag of een meerdaags evenement. We houden tijdens het proces nauw contact met u om zo het evenement zo goed mogelijk te laten lopen op het gebied van kantoormeubilair. Wij streven ernaar om alles naar wens te laten lopen. Het assortiment van verhuur van vergadertafels en vergaderstoelen kunt u hier vinden.

Lange termijn huur

Vanwege verscheidene redenen is het in gevallen financieel aantrekkelijker om te huren boven te kopen. Bij ons is het geen enkel probleem om voor lange tijd kantoormeubilair te huren en je kantoor in te richten. Hierbij leveren we enkel hoogwaardig  meubilair en zorgen ervoor dat het meubilair nieuw of zo goed als nieuw op locatie wordt bezorgd. Binnen de verhuur van stoelen en tafels is het van belang dat we tevens rekening houden met de Arbo normen. Zo zijn onze verhuur stoelen ergonomisch verantwoord en voldoen aan de NPR normen. Ook de bureaus die we leveren voldoen met instelbaarheid aan de Arbonormen.

Assortiment verhuur stoelen en tafels

We hebben een standaard programma opgesteld om zo u een goed beeld te kunnen geven van wat  er mogelijk is. Overigens zijn de zichtbare producten niet het enige kantoormeubilair voor verhuur. Ook kunt u vrijblijvend meer informatie over design meubilair huren. Het kan allemaal bij ons. Kantoormeubelverhuur is op je wenken bediend worden.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on Pinterest
Copyright © Kantoorinrichter