088 240 00 70Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Stoelen

Alle 4 resultaten weergegeven

Stoelen huren

Ben je (tijdelijk) op zoek naar bureaustoelen, maar wilt ze zelf niet aanschaffen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij ons kun je bureaustoelen huren en wij kunnen deze snel leveren. Een perfecte en flexibele oplossing voor de drukkere perioden, waarin je extra werknemers in dienst neemt. Een tijdelijke werkplek is via ons zo geregeld!

Comfort

Tegenwoordig brengen we een aanzienlijk deel van onze werkdag zittend door achter onze computer of zittend tijdens vergaderingen en pauzes. Daarom zijn goede comfortabele stoelen erg belangrijk. We zijn druk en letten dan niet meer op onze zithouding. Hierdoor kunnen klachten al snel ontstaan. Voor iedere plek binnen jouw organisatie is het van belang dat mensen goed zitten, waardoor men energieker en productiever blijft en minder kans heeft op lichamelijke klachten.

Vrijblijvend

We bieden voor iedere ruimte een keuze uit diverse stoelen: bureaustoelen, vergaderstoelen, kantinestoelen en nog veel meer. Vragen? Neem contact met ons op en ontvang een vrijblijvend advies via 088 240 00 70 of het contactformulier.

Copyright © Kantoorinrichter