088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Het gemak van kantoormeubilair huren

Geschreven door Kees op

Kantoormeubilair huren is een goede oplossing voor verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Overbruggen van levertijden van nieuw meubilair
  • Flexibiliteit in drukke periodes door meubilair bij te huren
  • Het organiseren van een grote meeting of vergadering

Doordat huren een kwestie is van flexibel blijven, zijn wij ingericht op flexibel reageren. Zo streven we ernaar om u volledig te ontzorgen. Dit vertaalt zich in het brengen, inhuizen en ophalen van de gewenste kantoormeubelen.

Arbo-verantwoord kantoormeubilair

Wilt u voor een korte periode iets huren, dan wilt u ook goed en degelijk meubilair. Kantoormeubilair hurenWij realiseren dit door arbo-verantwoorde meubelen aan te bieden. Denk aan ergonomisch bekende merken als HAG en BMA. Deze zijn verantwoord omdat ze verschillende instelmogelijkheden bieden, die u, als gebruiker ondersteunt. Daarnaast zijn onze bureaus arbo-verantwoord omdat ze instelbaar zijn in hoogte. Zo kunt u deze gemakkelijk instellen op de juiste ergonomische hoogte.

Van 1 dag tot een 1 jaar huren

Het is allemaal mogelijk voor u. Zo hebben we voorbeelden van het verhuren van een presentatieruimte voor 1 dag. Hierbij hebben we in goed overleg met de klant ervoor gezorgd dat alles klaar stond voor de dag van de presentatie en een dag later alles weer netjes werd opgehaald. Daarnaast leveren we ook complete werkplekken uit die voor lange tijd op locatie blijven staan. Huren is handig en voor een ieder beschikbaar

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Mocht u opzoek zijn naar het huren van kantoormeubilair voor kortere of langere tijd? Wij helpen u graag. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij zullen beginnen met ontzorgen.

Kantoormeubilair huren doe je samen.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on Pinterest
Copyright © 2018 Kantoorinrichter