088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Herstofferen

Duurzaam herstofferen

Wij hechten veel waarde aan een SecondLife voor producten. Als bedrijf zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om producten een zogenaamde tweede kans te bieden. Naast onze innovatieve hergebruik-vintage lijn bieden we herstoffering aan. Deze dienst is gebaseerd op duurzaam hergebruik van gestoffeerd kantoormeubilair. Door her te stofferen verleng je niet alleen de levensduur van het meubilair, ook bespaar je hiermee kosten. Het herstofferen van meubelstukken kan een kostenbesparing opleveren van 70%! Lees de voordelen van herstofferen in onze blog.

Ik wil mijn bureaustoelen herstofferen >

Contact

Voer hieronder je contactgegevens en een bericht in.

 

Innovatieve techniekenherstofferen

Innovatieve technieken in combinatie met natuurlijke materialen worden kantoormeubels geherstoffeerd. Het doel is om een nieuwe waarde te geven aan afgeschreven producten. Bureaustoelen is bijvoorbeeld een uitstekend product om her te stofferen. Wij kunnen bouwen op jarenlange ervaring.

Verscheidenheid

We bieden een ruime keuze uit verschillende stoffen en leersoorten. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om één bureaustoel of 150 bureaustoelen. Kantoorinrichter biedt je een verscheidenheid aan stoelen, maar het is ook mogelijk om je huidige stoel bij ons te laten herstofferen.

Tips

Onderhoud is het halve werk. Als je regelmatig je meubilair onderhoudt, verleng je hiermee de levensduur van het meubilair aanzienlijk. Door direct vlekken en vuil te verwijderen, bespaar je op lange termijn veel werk en geld. Een effectieve en gemakkelijke manier is door met een doek met lauw water de vlekken te verwijderen.

Maatwerkherstofferen -1

Herstofferen is vaak een unieke opdracht en het gaat vaak om maatwerk voor jou. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden. Stuur ons een bericht via het offerteformulier, mail naar info@kantoorinrichter.nl of bel vrijblijvend 088 240 00 70.

 

 

 

Copyright © 2018 Kantoorinrichter