088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Herstofferen, de hemel voor een stoel

Geschreven door Kees op

Een kleine terugblik.. Vorige week was de onuitgesproken vriend onderwerp van gesprek. We zitten vaak op deze bureaustoel en het is daarom niet verwonderlijk dat de stoel onderhevig is aan slijtage. Herstoffering bleek in de anekdote een walhalla voor jou en de stoel. De beroemde woorden: Ze leefden nog lang en gelukkig waren zeker niet misplaatst geweest. De prangende vragen daarom: Waarom is herstoffering een hemel en wat zijn de voordelen van herstofferen?

+1 – Gaat langer mee

Door de stoel te laten herstofferen, kun je langer gebruik maken van de stoel. Hierdoor kun je nieuwkoop uitstellen en blijf je je oude vriend zien.

+2 – Geheel naar wens herstofferen

Onderhoud en een nieuw kleurtje geveherstofferen-bureaustoeln aan de bureaustoel is volledig naar wens in te vullen. Stel je voor; Je kiest voor duurzaamheid en hebt je kantoor een groene tint gegeven, een groene stoel is daarom meer gepast dan je voormalige, laten we zeggen, paarse bureaustoel. Herstofferen biedt je de mogelijkheid om je stoel zijn eigen kleur te geven.

+3 – Groener wordt ie niet

Zoals je weet, kiezen wij voor groene bureaustoelen, oftewel een duurzame insteek. Herstofferen is daarom een uitstekende service in ons groene assortiment. Milieuvriendelijk en duurzaam dat is herstoffering binnen onze kantoorcultuur.

+4 – Frisse blik

De stoel heeft een nieuwe stof, voelt stevig aan en kan daarom met een frisse zin er tegen aan. Gebruikerssporen worden verwijderd en eventuele scheuren worden verholpen. Een ideale nieuwe start.

+5 – Kostenbesparend

Door gebruik te maken van herstoffering kun je tot wel 70% kosten besparen. Je hoeft geen nieuwkoop te doen en je kan langer gebruik maken van de stoel: Beide oorzaken van de kostenbesparing.

Logisch gevolg

Waarom herstoffering? Kies je voor herstoffering, dan kies je voor duurzaamheid, kostenbesparing en een nieuwe stoel!

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden over herstofferen en levensduurverlenging via ons contactformulier of bel naar 088 240 00 70.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on Pinterest
Copyright © 2018 Kantoorinrichter