088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Gebruikte kantoormeubels

Geschreven door Kees op

Duurzaam, maatschappelijk verantwoord, circulair, verschillende krachttermen die de laatste tijd vaak in het nieuws voorbij komen. Voor de een zijn het loze termen, voor de ander een noodzakelijke termen. Iedereen is het er wel mee eens dat klimaatverandering tegen moet worden gegaan en dat we ons moeten inzetten voor een groener leven. Hoe krijgen we het concreet? Hoe voeren we het door in onze organisaties? Wellicht inzetten van gebruikte kantoormeubels? 1 ding is zeker, samen moeten we het doen.

Circulair kantoormeubilair

Gebruikte kantoormeubels

Wij proberen ons steentje bij te dragen door gebruikte kantoormeubels een tweede kans te geven. Deze gebruikte kantoormeubels worden gereinigd, gerevitaliseerd, gecontroleerd, en eventueel hersteld om tot degelijk en goed kantoormeubilair te komen. We kunnen dit meubilair vervolgens voordelig aan je aanbieden, oftewel: Kantoorinrichter, duurzame inrichting voor budget prijzen.

Circulaire economie

Het principe van circulair is dat producten, onderdelen of halffabricaten de economie niet verlaten, maar een andere bestemming krijgen. Zo hoeft een kapotte stoel niet weg, maar kan het werkende deel gebruikt worden voor andere stoelen. Het ‘kapotte’ deel wordt op alle mogelijke wijze verwerkt in andere meubels. Wanneer het echt niet meer kan, wordt het duurzaam omgezet tot een grondstof. Neem onze hergebruik-vintage lijn. Hierin worden kapotte onderdelen verwerkt, die nog prima een andere functie kunnen bekleden.

Op zoek naar gebruikte kantoormeubels?

Wat bieden we zoal aan?

Heeft u bepaalde wensen? Geef ze gerust aan en wij gaan voor u op zoek.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on Pinterest
Copyright © 2018 Kantoorinrichter