088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Duurzaam

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Kantoorinrichter. Het is belangrijk dat we er samen voor zorgen dat onze kinderen en kleinkinderen een duurzaam en leefbare omgeving hebben. Kantoorinrichter is van mening dat we dat samen kunnen doen. Hoe kunnen we onze krachten bundelen?

Duurzaam en SecondLife

Wij, als Kantoorinrichter, hechten veel waarde aan SecondLife initiatieven. SecondLife betekent dat we letterlijk en figuurlijk een tweede leven geven aan bureaustoelen, tafels, kasten en meer. Je kunt bij ons deze gebruikte producten huren of kopen. Lees hier meer over SecondLife en circulaire economie.

Scherpe prijzen

Naast SecondLife producten verkopen wij ook nieuwe producten. Kantoorinrichter verkoopt of verhuurt deze nieuwe en gebruikte producten tegen scherpe prijzen. Je kunt ons daarom goedkoop bijstaan in het realiseren van een duurzaam leven.

Groene zaken

Vanuit de cultuur van Kantoorinrichter hebben Logo GroeneZakenwe een stevig fundament van respect en aandacht voor onze omgeving. Ondernemen is voor ons niet alleen naar winst (Profit) streven, maar ook rekening houden met het milieu (Planet) en het beste willen bieden voor alle mensen binnen en buiten ons bedrijf (People).

MVO

De 3 P’s, People, Planet, Profit, zijn de 3 pijlers die ten grondslag liggen aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) van Kantoorinrichter. We vertellen hier meer over MVO en Kantoorinrichter.

Laat het zien op 10-10!

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van Kantoorinrichter en op 10-10-2017 was het de dag van de duurzaamheid. Dit vonden wij natuurlijk een goed initiatief en daarom besteedden wij er aandacht aan. Lees hier meer over onze duurzame insteek op de dag van de duurzaamheid.

Copyright © 2018 Kantoorinrichter