088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Dag van de Duurzaamheid

Geschreven door Kees op

Circulaire kantoorinrichter

Het wordt steeds belangrijker en steeds vaker op de politieke agenda geplaatst. Ik heb het natuurlijk over duurzaamheid. Ondertussen is duurzaamheid een containerbegrip geworden en heeft het alles te maken met milieu, maatschappelijk verantwoord ondernemen, ecologie en ga zo maar door. Het wordt alsmaar belangrijker omdat de toekomst van onze wereld in het geding komt. Wij, als fervent kantoorinrichters, vinden het daarom belangrijk om vanuit dit oogpunt duurzaamheid de fundering te laten vormen van ons bedrijf.

DuurSamen

Als ondergetekende kan ik stellen dat ik samen met vele anderen de nieuwe generatie vorm. Een belangrijk onderdeel van duurzaamheid in mijn ogen is dat je het samen nastreeft, zodoende DuurSamen. Door kantoormeubilair een SecondLife te geven dragen wij bij aan een zogenaamde circulaire economie. Het kantoormeubilair verdwijnt daarmee niet in het niets, maar krijgt een nieuw plekje in de kantooreconomie. Het kan voorkomen dat een product onmogelijk meer te gebruiken is, in dat geval zullen wij de restanten milieuvriendelijk recyclen. Door het gebruik van duurzaam kantoormeubilair kun je jouw steentje bijdragen aan de circulaire economie.

Een kast van een auto

Wij zoeken naar alle mogelijkheden om producten een tweede kans te geven. We houden daarbij niet op bij Secondlife bureaustoelen of tafels. We proberen vanuit meerdere hoeken op innovatieve wijze producten een Secondlife aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een olievat die is omgebouwd tot een design tafel. Of een auto die omgebouwd is tot een kast. Bekijk gerust onze voorbeelden op onze Hergebruik – Vintage pagina.

Laat het zien op 10-10!

Dat samenwerken een belangrijk onderdeel is van duurzaamheid blijkt wel uit het feit dat het op 10-10-2016 de dag van de duurzaamheid is. Een initiatief om aandacht te vragen voor duurzaamheid en om samen de wereld duurzaam te verbeteren. Hou ons in de gaten en ontdek wat wij laten zien op 10-10!

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on Pinterest
Copyright © 2018 Kantoorinrichter