088 240 00 70 Op werkdagen bereikbaar van 8:00 tot 17:00

Arbo-verantwoord kantoormeubilair huren

Geschreven door Kees op

Bij de inrichting van een tijdelijke kantoorinrichting is het verstandig om te kijken naar ergonomie en de Arbonormen. Tijdens kantooruren, vergaderingen, bijeenkomsten of events zit je vaak lange tijd. Het is dan van belang dat je op een juiste manier zit en op een goede ergonomische manier wordt ondersteund.

Verhuur ergonomische stoelen en tafels

Tijdens het huren van stoelen en tafels is het van belang dat het meubilair instelbaar is. Daarom hebben we binnen ons assortiment gekozen voor een ergonomische basis. Tijdens het zitten ontstaat er druk op je lichaam, hierdoor kunnen klachten ontstaan. Dit willen we natuurlijk voorkomen. Daarom zijn de bureaustoelen geheel naar wens in te stellen en zijn deze voorzien van een dynamische, actieve mechaniek. De bureaustoelen die wij aanbieden voldoen aan de NPR1813 Arbonorm. Een paar ergonomische tips voor goed zitten:

  • – Zorg dat je benen in een 90 graden hoek zitten.
  • – Zorg ervoor dat je ellebogen ook in een 90 graden hoek en ondersteuning hebben van de armleuningen.
  • – Zet de bureaustoel in een dynamische zit en blijf actief achter je bureau.
  • Elektrisch verstelbaarSlinger verstelbaar

Arbo-verantwoorde bureautafels

Naast een goed zitmeubel is de afstemming met het bureau en voornamelijk de hoogte ervan erg belangrijk. Wanneer je bijvoorbeeld een te hoog bureau hebt, dan zorgt dit ervoor dat je benen afhangen en hierdoor ontstaan klachten. Bij het huren van bureautafels is het dan ook van belang dat het bureau instelbaar, verstelbaar of elektrisch verstelbaar is. De afstelling is ergonomisch goed, wanneer de armleuningen gelijk lopen aan de hoogte van het bureau. Onze bureaus voldoen aan de Arbonormen.

Kantoormeubilair huren voor flexplekken

De instelbaarheid en de functionaliteiten van de stoelen en tafels maakt huren geschikt. Elke gebruiker heeft andere wensen en een ander postuur. Iemand met lange benen dient zijn of haar bureau hoger te zetten dan iemand met korte benen. De instellingen van de bureaustoelen zijn eenvoudig aan te passen naar de gebruiker en is daarom voor een ieder te gebruiken. Daarnaast kunnen we voor korte termijn en langere termijn kantoormeubilair leveren.

Tips voor het huren van stoelen en tafels

  • – Bekijk de instelmogelijkheden van het meubilair
  • – Check of de stoelen en tafels voldoen aan de NPR1813 Arbonorm
  • Vraag naar de mogelijkheden, want we regelen het voor je.

Tot slot, wij willen dat je klachtenvrij werkt en vergadert, kies daarom voor ergonomisch verantwoord meubilair. Bij de verhuur van stoelen en tafels zorgen wij voor Arbo-verantwoord meubilair en dat iedereen productief werkt met juiste stoelen en tafels.

Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookPin on Pinterest
Copyright © 2018 Kantoorinrichter